Nieuwe update Joey Snijders – dec 2019

Nieuwe update Joey Snijders.

Na de laatst update van 30-10-2019 is er niet zoveel veranderd. Wel heeft hij meerdere activiteiten gedaan met anderen.
Hij is naar de bioscoop geweest met Aart vd Brink en Marco Bonsel en gasttrainer geweest bij het elftal van Freddy Infante in Spakenburg. Zijn broer Ronald reed hem naar de sporthal in Spakenburg voor een wedstrijd van ZVC uit Veenendaal tegen Spakenburg zaal 1. De wedstrijd eindigde in 6-6 waar Joey zeker niet tevreden over was. Hij ging zelfs in discussie met de huidige trainer Freddy over zijn wisselbeleid???. De voorzitter was ook aanwezig dus weet niet of dit een staartje krijgt?.
Ook is Joey met zijn broer mee geweest naar een persoonlijke training bij Fitclub olv Joey Boonen. Wat erg leuk was dat hij ineens een korte bokstraining mocht doen met Joey zelf wat hij natuurlijk fantastisch vond.

Verder zijn we optimaal bezig met zijn therapie in het revalidatie centrum in het Meander ziekenhuis. Het zwemmen, hydrotherapie, van Ferry, van fysio Holland, in het zwembad van De Pelikaan gaat gestaag door en dat gaat volgens verwachting. Op de vrijdag is Ferry ook een uur lekker aan het sporten in de Pelikaan om Joey bij sommige zaken bij te staan en te ondersteunen.

Joey is verder op zoek naar een vertrouwde relatie om in zijn leven een rol te gaan spelen. Wel graag iemand die weet waar ze aan begint en en erg goed beseft wat haar te wachten staat. Dat zal best moeilijk worden maar dat is zijn grootste wens op dit moment.

Voor de rest zit hij redelijk in zijn vel maar voelt zich best wel alleen. Dat zal hij niet toe geven want hij blijft die trotse jongen . Thuis is Joey erg vooruit gegaan vinden wij, zeker mbt de transfers en zijn lichamelijke conditie. Hij is erg veel aan het denken hoe hij verder moet gaan. Dat merk je enorm aan hem en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Thuis gaan we proberen om een zo goed mogelijke situatie te creëren waarin hij zelf zou kunnen gaan wonen. Natuurlijk met hulp maar wel zo zelfstandig mogelijk. Dat vergt weer wat aanpassingen in zijn eigen huis. Dan moeten we ons gaan afvragen wat wijsheid is natuurlijk. De therapie wat verminderen en de leefomgeving optimaal gaan maken om hem een zo normaal leven te geven?. Erg moeilijke beslissing voor een ieder natuurlijk maar het leven is te kort om alles te blijven regelen.

Er zijn ook mooie onverwachte dingen gebeurt de laatste tijd. Afgelopen maandag stonden er 2 mensen voor de deur met een kerstpakket voor Joey en de mantelzorgers, wij dus. Zij kwamen van de Doorbrekers, een moderne kerk te Amersfoort, die jaarlijks wat geven aan diverse mensen ter aanmoediging. Zij kwam in gesprek met Joey Boonen omdat zij daar ook traint, en kwam op het idee om ons ook een steuntje in de rug te geven. Fantastische kerstgedachte en werdt erg op prijs gesteld.

Via deze weg wensen wij iedereen een fantastische kerst en een gezond 2020 toe.

Stichting Keep On Fighting NAH
Rob, Sylvia, Dave en Joey Snijders.