Update Joey Snijders

Na het geslaagde 4e KOF toernooi, op 9 juli jongstleden, weer een update over de gezondheid van Joey.
Omdat ik in de laatste update in november wat schreef over zijn gezondheid wil ik daar nu even op terugkomen.
Omdat er wat onduidelijkheden waren, waardoor er meerdere onderzoeken moesten plaatsvinden, weten we vanaf begin Februari wat er mis is en waarom hij zoveel klachten heeft.

300306897_2257636937724801_2983039267256789747_n

Joey zijn schedel is de laatste jaren niet meegegroeid en daarbij ook dunner geworden.
Daardoor is de schedel erg broos en vallen er “gaten”in. Naar aanleiding daarvan krijgt hij onder andere veel hoofdpijn. Om dit te verhelpen, buiten de medicijnen om, moet de oude schedel er af worden gehaald en moet er een nieuwe, een plastiek van kunststof, geplaatst worden.
Dit gaat plaatsvinden in het UMC te Utrecht. Natuurlijk een zeer ingrijpende operatie, maar in goed overleg met diverse artsen, en na lang wikken en wegen over de consequenties, zijn we ervan overtuigd geraakt dat het niet anders kan.
Joey heeft te veel last en in de toekomst zal het alleen maar erger worden.
U begrijpt dat we dit in het kort hier even neerzetten maar we hebben hier erg goed over nagedacht en de positieve en negatieve zaken tegen elkaar afgewogen.Wanneer het gaat gebeuren is afhankelijk van de wachtlijst die er nog steeds is.

We zijn al aan het wachten vanaf begin februari. Wij gaan u natuurlijk op de hoogte houden wanneer deze operatie gaat plaatsvinden.
Joey krijgt, ondanks de klachten, nog wel steeds therapie wat hij naar behoren kan uitvoeren. Zwemtherapie doet hij jammer genoeg al niet vanaf december mbt zijn klachten. Ondanks bovenstaande gaat het naar omstandigheden allemaal best wel redelijk met hem, wat de aanwezige mensen ook gezien hebben op het toernooi.

Ik hoop hiermee iedereen weer wat op de hoogte te hebben gebracht en als we wat weten mbt de operatie melden we dat,

Mvg Fam. Snijders
Stichting KeepOnFighting NAH.