Letselschadebureau Kloppenburg is een in Amersfoort gevestigde organisatie…

Letselschadebureau Kloppenburg is een in Amersfoort gevestigde organisatie die slachtoffers en nabestaanden van ongevallen bijstaat. Wanneer er een aansprakelijke partij is, zorgen wij voor persoonlijke en juridische begeleiding van een dergelijk complex en langdurig schadevergoedingstraject. Helaas is er bij het ongeval van Joey geen aansprakelijke partij, waarop de financiële schade kan worden verhaald. Het trieste gevolg van het ongeval is dan ook dat er voor Joey en zijn familie een financieel problematische situatie is ontstaan. Daarnaast moeten Joey en zijn familie leren omgaan met de forse beperkingen, maar ook voortdurend in gesprek gaan met allerlei mensen en organisaties over de diverse verstrekkende gevolgen. Ze zijn dan ook terecht gekomen in een wirwar van instanties, waarbij het lijkt of plotseling iedereen zich met hun leven is gaan bemoeien. En aangezien niet alles op rolletjes loopt, zinkt het hart soms in de schoenen. Gezien de ernst van de situatie hebben wij de familie Snijders onze expertise als steun in de rug aangeboden. Hiermee kan er in ieder geval een gedeelte van de ontstane problemen worden weggenomen. Bepaalde deuren kunnen wij soms sneller openen en dat heeft tot gevolg dat de familie zich sneller op Joey kan richten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de persoonlijke betrokkenheid van de familie en vrienden voor Joey is. Dat komt zijn gezondheidstoestand echt ten goede!

 

Edwin van Slooten,

Letselschadebureau Kloppenburg

www.kloppenburgnli.nl

Via ons netwerk hebben we Joey en met name zijn vader kunnen voorzien van advisering…

Via ons netwerk hebben we Joey en met name zijn vader kunnen voorzien van advisering omtrent de

(on)mogelijkheden van de huidige wet- en regelgeving.

Onze visie als Trivium advies binnen de letselschade is kwaliteit van leven herwinnen waarbij we zo

optimaal als mogelijk gebruik proberen te maken van de veranderde wet- en regelgeving. Voor meer

informatie zie www.triviumadvies.nl

Logo_lijfenleven

Dag! Mijn naam is Mathilde Straatman en ik stel mij graag aan jullie voor.

Ik ben een fysiotherapeut die zich richt op neurologische revalidatie. Tot juli jl. was ik werkzaam bij Lijf&Visie in Soest. Daar heb ik Joey leren kennen. Joey is bij mij in behandeling gekomen, vanwege zijn klachten en beperkingen die ontstaan zijn na zijn ongeluk. Vanaf juli ben ik bij de eerstelijns fysiotherapie praktijk Lijf & Leven aan het werk, op de locaties Vianen en Veenendaal. De stichting Keep On Fighting NAH heeft mij de mogelijkheid gegeven een stukje te schrijven voor hun website.

Bij Lijf & Leven ben ik gestart met het opzetten van de neurologische revalidatie

 

Inmiddels heb ik zowel in Veenendaal als in Vianen andere zorgverleners met scholing of interesse in de NAH leren kennen in de verpleegkunde, ergotherapie, diëtiek en logopedie. Samen kunnen we een brede eerstelijnsrevalidatie bieden aan mensen met hersenletsel. Omdat de zorgverleners weten wat elkaars vak inhoud op dit gebied, kunnen ze gericht doorverwijzen naar elkaar. Daarnaast is er makkelijk onderling contact, waardoor iedereen goed op de hoogte is van de voortgang per patient.
In mijn werk ondersteun ik graag de mensen die na hersenletsel beperkingen ervaren in het dagelijks leven. Samen kijken we naar wat jij graag wil bereiken en stellen we haalbare doelen op. De therapie is daardoor goed afgesteld op de wens van jou als revalidant en kan daarom ook erg variëren. Zo kan er bijvoorbeeld worden getraind op het lopen, maar ook op het uitvoeren van transfers of het trainen in de oefenzaal. Ook kan de familie, partner of vrienden betrokken worden bij de therapie, zodat bijvoorbeeld transfers en het lopen ook thuis goed uitgevoerd kan worden. Mochten jullie naar aanleiding van dit stuk nog vragen hebben, of benieuwd zijn of ik ook wat voor jou kan betekenen, neem gerust contact met mij op. Wellicht ontmoeten wij elkaar dan in de praktijk!

 

Praktijkgegevens:
Lijf & Leven Veenendaal
Prins Bernhardlaan 103
3905 JA Veenendaal
Tel: 0318-769236

Lijf & Leven Vianen
Ursulinenhof 1
4133 DA Vianen
Tel. 0347-769019

Of stel je vraag via het contactformulier op de website: www.lijfenleven.com