Na de laatste update weer wat zaken die gespeeld hebben de afgelopen 2 maanden.

Joey thuis joey in therapieDe therapie in het meander in Amersfoort gaat erg goed.
Wat betreft de fysiotherapie;
Daar wordt veel aandacht besteed aan zijn romp balans.
Dit kan je goed merken aan zijn zithouding, zijn transfers en aan zijn staan zonder hulpmiddelen.
Hij vind natuurlijk wel alles traag gaan!
De logopedie, het psychologische en maatschappelijke gedeelte loopt verder gestaag. Bij het psychologische gedeelte heeft hij het best zwaar omdat hij erg geconfronteerd wordt met zijn situatie, maar daar moet hij zelf doorheen zien te komen.
Verder is iedereen op zijn terrein bezig om verbetering te creëren en dat siert het revalidatieteam van het Meander ziekenhuis?
Dan wat betreft het Amerika verhaal;
Dat hebben we natuurlijk nog steeds niet uit ons hoofd gezet maar dat zal pas in januari/februari besloten worden. Dat heeft met meerdere zaken te maken en zeker met het financiële plaatje. Verder zijn we ook naar andere mogelijkheden aan het kijken maar daar hebben we nog geen compleet beeld van. Daar kom ik later nog op terug omdat we eerst alle opties moeten gaan bekijken.
Hydrotherapie;
Deze therapie in het water gaat goed, sluit ook prima aan bij de fysiotherapie in het revalidatiecentrum van het Meander ziekenhuis. Ferry, werkzaam bij Fysio Holland in De Pelikaan, gaat gericht met hem om en Joey geniet daarvan in het zwembad. Hij mocht zelfs na bijna 5 jaar weer in het bubbelbad, en je zag hem ouderwets genieten
Thuis is Joey veel op zichzelf aangewezen en dat is wat verbeterd moet worden. Hij moet er gewoon meer op uit en weer normale dingen gaan doen zoals elk ander mens, ondanks zijn beperkingen. Hij is een vrijgezelle jongen die de draad gewoon weer moet gaan oppakken, wel met een beetje hulp!! Verder gaan we het slechte weer tegemoet en dat betekend dus dat hij er niet altijd op uit kan gaan. Daar proberen we natuurlijk ook oplossingen voor te zoeken. Verder is hij weer wat meer spraakzaam de laatste tijd en dat is mooi om te zien en te horen. Hij heeft de laatste tijd zat voor zijn kiezen gehad, wat hij allemaal zelf moet verwerken, en dat heeft best wel veel impact gehad op zijn doen en laten.
Heeft u vragen of andere ideeën , of wilt u contact met Joey dat kan natuurlijk altijd.
Het mailadres is, info@keeponfightingnah.nl
Groetjes allemaal,
Stichting KOF.
Fam. Snijders.