Nieuwe update Joey, 5 juni 2019.

Zoals in de vorige update gemeld is er niet zoveel positiefs veranderd in de situatie van Joey. Alleen, dat het alweer 4 jaar geleden is dat het leven van Joey compleet op zijn kop werd gezet.

Joey
Wat betreft de therapie het volgende; Van het Daan Theeuwes centrum in Woerden hebben we nog steeds geen positief bericht mogen ontvangen en ik denk dat we dat nu moeten gaan vergeten. Erg jammer! Ook hier valt hij weer buiten de boot.
Daarom zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken om eventueel weer naar het Shepard Center in Amerika te gaan voor behandelingen. Wat betreft de revalidatie nu, dat gaat nog steeds gestaag door bij Lijf&Visie in Soest zoals vorige update gemeld. Maar dat is natuurlijk, met alle respect, meer onderhouden dan de echte revalidatie.


Je merkt aan Joey dat hij dit te weinig vindt en dat hij daar best wel wat gefrustreerd door wordt. Dat is dan ook de reden waarom hij nu 3x per week gaat sporten bij Lijf&Visie onder leiding van zijn vader. Verder wordt zijn geduld aardig op de proef gesteld en dat is niet zo leuk om aan te zien. Daarom zijn we ook begonnen met massage mbt zijn hele lichaam. Ik kwam Robbie Ori tegen bij APWC en die stelde zich beschikbaar om dat te gaan doen omdat hij dit zelf ook heeft meegemaakt. Met andere woorden, Robbie weet precies hoe het voelt en hoe het is!!! We zijn 3 weken geleden gestart en je ziet gewoon al kleine verbeteringen. Het is ook heel mooi om die 2 bezig te zien met de nadruk op Robbie!
Klasse jongen dat je daar tijd in wil steken.


U merkt dat wij er alles aan doen om hem te blijven motiveren maar dat is best moeilijk omdat hij ook wel merkt dat de verbeteringen die hij hij graag zou willen zien uitblijven.

Dan het volgende;
Op 6 juli vindt weer het succesvolle KOF toernooi 7 tegen 7 plaats. Dat wordt dan alweer voor het 3e jaar. We zijn volop bezig met de voorbereidingen en daar zal u de aankomende tijd ook veel info over krijgen. We hopen dat de interesse net zo groot wordt als de afgelopen jaren dus schroom niet om u aan te melden.

Als u verder behoefte heeft om wat vragen te stellen over de situatie m.b.t. Joey of de stichting, dan kunt u dat doen op het volgende mailadres;
benefietjoeysnijders@gmail.com

Mvg,
Stichting KeepOnFighting NAH
Fam. Snijders