Update situatie Joey

Na de laatste update op 12 oktober is er niet zoveel veranderd jammer genoeg. Nadat we weg zijn gegaan bij de St. Maartenskliniek heeft
Joey de laatste maanden alleen nog de fysio therapie bij Lijf&Visie te Soest waar ze nog steeds met veel passie en kennis aan Joey zijn herstel werken?. We willen niemand tekort doen, maar nemen ons petje af voor de energie en de toewijding waarmee Bart, die dit allemaal in gang heeft gezet samen met Michael, Jessie en Martine die Joey ook behandelen en bijstaan.
Ook de rest van het personeel, maar zeker ook de eigenaars, Lex Drop en Fridtjof Egeler die dit steunen, gaan fantastisch met hem om wat hem dan ook weer extra energie geeft.
Op de achtergrond zijn we natuurlijk bezig om nog meer therapie te krijgen.
Van het Daan Theeuwes centrum in Woerden hebben we tot dit schrijven nog niets vernomen.
Verder zijn we aan het bekijken wat Joey eventueel voor een sport kan gaan doen, dit is erg erg moeilijk te realiseren ivm zijn beperkingen.
In huis begint hij zelf steeds wat meer te doen wat natuurlijk voor hem erg goed en functioneel is.
Zoals ik eerder schreef is het best wel moeilijk voor Joey omdat hij merkt dat hij stil staat door te weinig therapie. Dat merk je aan zijn humeur en aan zijn houding wat voor ons, maar ook voor zijn omgeving erg moeilijk is.
Maar hij kan dit erg goed verbloemen omdat hij altijd maar zijn lach laat zien aan iedereen.
Dat is dan ook Joey ten voeten uit.
We hopen dat we de volgende update meer nieuws kunnen brengen en wensen alvast iedereen hele fijne feestdagen toe.
Tot ziens en groeten van ons allemaal.

Stichting Keep On Fighting NAH.

Joey