Update Joey Snijders

Nadat Joey “uitbehandeld” was bij de St. Maartenskliniek in Nijmegen zijn we druk bezig geweest om een alternatief te vinden voor zijn verdere behandelingen. Bij Lijf & Visie in Soest gaan de therapieën gewoon verder en dat gaat goed. We hebben daar ook de Ergo therapeut ingeschakeld die ons ondersteund.
Verder zijn we natuurlijk bezig met het Daan Theeuwes centrum in Woerden, waar we meerdere keren contact mee hebben gehad maar het wachten is op toestemming?.
Waar dat mee te maken heeft laat ik maar even in het midden. Het lijkt wel of alles in dit land, wat betreft therapie, op een moeilijke manier moet terwijl het volgens mij niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.
Ook zijn we aan het onderzoeken of we toch maar weer naar Amerika kunnen omdat daar geen probleem van wordt gemaakt met Joey zijn komst en zijn behandelingen.
Omdat Joey nu niet meer actief bezig is met zijn therapie, buiten Lijf & Visie om,merk je dat hij wat stilstaat. 
En dat willen we juist niet!!!!
Maar het blijft moeilijk om dat voor elkaar te krijgen.
Daarom merk je aan hem dat hij erg ongeduldig wordt en het zelfs af en toe opgeeft wat natuurlijk erg jammer is. Ik merk zelf ook dat het best moeilijk is om positief te blijven. De strijd is erg moeilijk maar misschien moeten we ons er maar af en toe bij neer leggen!!

Ondanks bovenstaand verhaal blijven we natuurlijk nog bezig om het beste er uit te halen en hopen dat het toch weer gaat lopen. 
Bedankt voor de steun en we blijven u natuurlijk op de hoogte houden de aankomende tijd?.

Mvg,
Stichting K.O.F NAH
Fam. Snijders