Joey Snijders

Joey is geboren op 8 februari 1987. Samen met zijn vader Rob, moeder Sylvia en zijn broer Dave vormen zij een hecht en sportief gezin.

Joey ontwikkelde zich als een leuke, slimme en sportieve jongen die al vroeg wist wat hij later wilde gaan doen.

Hersenbloeding

De doelen die hij zich had voorgenomen heeft hij behaald en genoot van een mooi en goed leven. Alles was goed gepland, zijn privéleven, zijn voetbalcarrière,  en de dingen die hij nog wilde gaan doen in de toekomst. Hij had zich zelfs al opgegeven voor de cursus TC2 om na zijn tijd als voetballer een trainerscarrière te gaan beginnen. Op 15 februari 2015 spatte alles wat hij had opgebouwd uiteen. In zijn auto kreeg hij spontaan een hersenbloeding waardoor hij met de auto over de kop sloeg en daardoor ook nog een 2e trauma opliep!