Benefietwedstrijd Joey Snijders en familie

Benefietwedstrijd/dag voor Joey Snijders. 21 mei was een fantastische dag voor Joey en Stichting Keep On Fighting N.A.H.

Schitterend weer, een grote opkomst en een mooie wedstrijd met aansluitend een fantastische avond met vele optredens van diverse zangers en zangeressen. De loterij en de veilingen waren ook een succes en er was volop eten en drinken aanwezig. Iedereen is natuurlijk benieuwd naar de opbrengst van deze dag, maar het wachten was op de gemaakte kosten die er natuurlijk ook geweest zijn. Met trots hieronder het bedrag wat deze dag heeft opgebracht.

€31.862,00

Een fantastisch bedrag natuurlijk wat er mede voor gaat zorgen dat Joey de goede therapie kan gaan volgen en wat verder ook ten goede komt voor de stichting.

 

Iedereen hartelijk bedankt voor alles.

Verdere informatie kunt u blijven volgen op de website van www.keeponfightingnah.nl.

Met vriendelijke groeten,

Stichting Keep On Fighting N.A.H.

s.

Locatie

Sportpark van VVZA Amersfoort,
Hoolesteeg 6,
3822 NC Amersfoort

Routebeschrijving Google Maps

Niet verplichte entree op sportpark VVZA, maar een donatie is meer dan welkom.
Per donatie van 10 euro p.p. ontvangt u twee lootjes voor de loterij.

Programma

  • 13.00 – 14.30:   Clinic onder leiding Gert Kruys en o.a. betaald voetballers
  • 14.30 – 14.50:   Warming up / gereedmaken wedstrijd
  • 14.50 – 15.00:   Opening van de dag
  • 15.00 – 15.45:   1e helft
  • 15.45 – 16.00:   Penalty’s nemen op Atam Koroglu (indien geen nacompetitie met Katwijk)
  • 16.00 – 16.45:   2e helft + loterijwinnaars (prijs afhalen in de kantine)
  • 16.45 – 17.00:   Einde wedstrijd
  • 18.00 – 18.30:   Overhandigen attributen aan aanwezige winnaars online veiling (gesigneerde shirts o.a. Stoke City – Marco v. Ginkel)
  • 18.30 – 22.00:   Live muziek, kantine voor iedereen geopend. Buiten gaat de avond echter ook door, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen blijven genieten.

Foto Omroepwest.nl

U komt toch ook?

Aangezien wij op 21 mei hem ook gewoon een geweldige dag willen bezorgen, hopen wij op een grote opkomst. En waarom niet? Twee keer 45 minuten naar uitstekende (oud) voetballers kijken is geen straf. Het is wellicht uw enige kans om de legende Dennis van Meegdenburg in levenden lijve te aanschouwen. Daarnaast hebben meerdere (oud) betaald voetballers hun medewerking al toegezegd, mits geen nacompetitieverplichtingen.

Help ons om heel veel geld op te halen voor Joey en de stichting, en om hem een prachtige dag te bezorgen. Hopelijk tot 21 mei.

Stichting KeeponfightingNAH

Alle giften/inkomsten van voor, tijdens en na de benefietwedstrijd komen ten goede aan de stichting keep on fighting NAH (zie ook elders op deze website, over ons ). De stichting is een inspiratie van de familie Snijders op basis van de vele zware en emotionele momenten die zij hebben meegemaakt, in de nasleep van het ongeval van Joey. Rob Snijders (de vader van Joey) heeft al laten weten dat de Stichting voor hem een belangrijk nieuw levensdoel is, waardoor ook in de toekomst een nadrukkelijk bestaansrecht voor de stichting is. Hij hoopt uiteindelijk ook voor andere jonge mensen met N.A.H. een positieve bijdrage te kunnen leveren, zodat andere gezinnen niet hoeven mee te maken wat de familie Snijders allemaal heeft moeten doorstaan. Bij het initiëren van de benefietwedstrijd voor Joey en de totstandkoming van de stichting was het nog niet goed mogelijk om een zuivere financiële doelstelling te formuleren, omdat er nog veel onderzoeken en trajecten lopen die invloed hebben op de noodzakelijke financiële hulp. Samen met een letselschadespecialist uit het zakelijke netwerk is er een inschatting gemaakt dat er voor Joey een bedrag van tussen de € 250.000,- en € 500.000,- nodig zal zijn om in de toekomst op medisch en sociaal-maatschappelijk gebied aan alle financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Joey (geldt ook voor andere jonge mensen met N.A.H.) zal dus gedurende de rest van zijn leven financiële steun nodig hebben, vandaar dat de financiële doelstelling best omvangrijk is. Om rond de benefietwedstrijd toch een financiële doelstelling te formuleren, is er voorlopig voor gekozen om een bedrag van € 250.000,- als richtbedrag aan te houden.

Dank voor jullie steun

18% - €40.600

Doel:  € 250.000

Tussenstand 28 april – 09.00 uur