Bedankje vanuit Amerika voor iedereen van de Fam. Snijders.

joey_amerikaIk wil graag van deze mogelijkheid gebruik maken om namens Sylvia, Dave, Joey en ondergetekende iedereen te bedanken voor de mogelijkheid die ons is geboden om Joey voor behandeling naar Amerika te laten gaan. Zonder de vele hulp, raad en natuurlijk de donaties hadden wij dit nooit kunnen realiseren. Wij hebben hierin gelukkig niet alleen gestaan en zijn daarom erg dankbaar en trots op een ieder die ons daarin heeft gesteund. Natuurlijk is het nog niet genoeg om alles te kunnen bekostigen en zijn de donaties nog van harte welkom maar wij gaan dit avontuur toch aan in het belang voor Joey.
Wij zullen proberen om via een blog op onze site iedereen op de hoogte te blijven houden.

Nogmaals heel hartelijk bedankt en tot gauw,

Rob Snijders.

Nieuwsarchief

Update Joey Snijders

Sta op stoel

Update Joey