Doe jij ook mee? Met de 1e editie 6 tegen 6 voetbaltoernooi.

Stichting Keep On Fighting NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) en VV Hoogland organiseren op zaterdag 17 juni de 1e editie 6 tegen 6 voetbaltoernooi op het sportcomplex van VV Hoogland.

poster

Stichting Keep On Fighting NAH heeft niet stil gezeten en wil dit graag met jullie delen. Ook willen wij jullie bedanken voor alle steun, support en financiële bijdrage voor de Stichting en voornamelijk voor de revalidatie van Joey Snijders. Namens de organisatie lijkt het ons goed en belangrijk om nader kennis te maken met Stichting Keep On Fighting NAH.

Meld je daarom aan voor het 6 tegen 6 toernooi van 17 juni 2017! Uiteraard staat het toernooi in het teken van Stichting Keep On Fighting NAH. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden is dat tijdens het toernooi gezelligheid, saamhorigheid en plezier centraal staan.

Naast het voetbaltoernooi verzorgen wij voor de jeugd een leuk sportprogramma, welke kosteloos is. Ook is er een spreker aanwezig die meer gaat vertellen over de term ‘NAH’. De tijden van het toernooi, de sportactiviteiten en de onderwerpen van de spreker worden nog bekend gemaakt.

Aan het toernooi zijn kosten verbonden. De kosten zijn 75,- euro per team. Het team moet minstens uit 6 personen bestaan van minimaal 16 jaar oud. Daar zit ook een consumptie bij inbegrepen!

Enthousiast? Geef je dan nu op via het emailadres: benefietjoeysnijders@gmail.com

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op de Facebookpagina Keep On Fighting NAH

Het Keep on Fighting NAH 6×6 toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door :
Albert Heijn Hoogland
Xsportliever
Reuring
Keurslagerij R van Norden
VV Hoogland
Autobedrijf F van Lunsen
Motex

Namens de stichting Keep on Fighting NAH heel erg bedankt voor deze steun.

Nieuwsarchief

Sta op stoel

Update Joey

Update Joey Snijders