Update Joey Snijders.

Na de laatste update heeft het enige tijd geduurd voordat u iets van ons hoorde. Dat heeft te maken gehad met de organisatie en de verdere afwikkeling van de benefietwedstrijd op 21 mei. Daarna moesten wij het definitieve rooster maken m.b.t. de therapie van Joey en dat kostte veel tijd. Tussendoor kregen wij ook te maken met een aantal zaken in de privé sfeer die al onze aandacht vroegen. Onze excuses voor het lange wachten maar wij proberen het goed te maken door een uitgebreid verslag te plaatsen met filmpjes en vorderingen van Joey. Vanaf nu proberen wij iedere maand een update te plaatsen van de ontwikkelingen die er zijn.

Hieronder een wekelijks programma:
Ma: 10.00. logo/muziek
14.00 Fysio Ermelo
Di: 9.45. De Boogh
14.30 Fysio Ermelo
Wo: Ochtend vrij
14.00 Fysio Soest
Do: 9.45. De Boogh
14.30 Logo
Vrij: 11.00 Fysio Ermelo
Zo: 11.00 massage Theo

De logopedie en de muziektherapie gaan goed. Joey pakt het goed op en leert best veel. Joey leert zinnen uit te spreken op muziek en past dat in de praktijk toe. Het gaat met kleine stapjes vooruit maar je kan redelijk tot goed met hem communiceren. Zijn woordkeuze is nog niet optimaal maar hij blijft vooruit gaan.

De Fysiotherapie in Soest bij Lijf & Visie m.b.t. de vooruitgang gaat goed en ook daar gaat Joey nog steeds stapjes in vooruit.
De therapie in Ermelo in het instituut Jacob Cats slaan zeer goed aan. Het zijn natuurlijk nog steeds kleine stapjes maar we gaan goed vooruit. Zie de bijgevoegde filmpjes. De samenwerking tussen de fysio praktijk Lijf en Visie in Soest en het Instituut Jacop Cats in Ermelo is fantastisch en het werpt zijn vruchten af m.b.t. de vooruitgang van Joey.

In het activiteitencentrum De Boogh in Amersfoort heeft joey het ook erg naar zijn zin. Hij “regelt” de muziek en helpt bij het maken van het eten en drinken voor de middag lunch. Ook dat is natuurlijk therapie voor hem. Verder heeft zijn lach en zijn humor op iedereen binnen het centrum een hele positieve invloed.

Met andere woorden het gaat goed met Joey. Hij gaat nog steeds stapjes vooruit maar hij vindt natuurlijk wel dat het te traag gaat. Zijn humeur lijdt er gelukkig niet onder en hij blijft met veel doorzetingsvernogen hard werken aan zijn herstel. Petje af! Het is fantastisch om te zien waar hij naar toe wil en wat hij uiteindelijk wil bereiken. Wij zijn erg trots op hem. Ondanks de kleine teleurstellingen die hij natuurlijk ook te verwerken heeft proberen we hem met regelmaat met mensen van zijn eigen leeftijd om te laten gaan.

Plannen voor Amerika

Wat betreft Amerika, daar zijn we natuurlijk ook mee bezig maar daar kunnen we eind oktober/begin november pas meer over vertellen. We gaan eerst bekijken of Joey het huidige programma voor langere tijd aankan en wat daar de vooruitgang in zal zijn.
Als hij zo doorgaat dan gaan we in februari bekijken of hij klaar is om deze verre reis te maken. Het is belangrijk dat zijn fysieke en geestelijke gesteldheid het toe laat om deze grote stap te maken. Het moet natuurlijk wel zinvol zijn en Joey moet er aan toe zijn.

Wij hopen u hiermee wat meer duidelijkheid te hebben gegeven en hopen dat u een beter beeld heeft hoe nu de stand van zaken is m.b.t. deze kanjer!

Groetjes
Rob Snijders

Nieuwsarchief

Sta op stoel

Update Joey

Update Joey Snijders