Wil je graag iets doen voor ons de Stichting Keep On Fighting NAH??

Word dan NU lid van onze Group op Teaming.net!! U kunt ons steunen door lid te worden voor € 1,- per maand!!!

Om meer aandacht te vragen voor de stichting Keep On Fighting NAH treft u hieronder een korte samenvatting:

teaming

Joey Snijders was altijd een kerngezonde jongen die erg goed in het leven stond. Hij was profvoetballer, 28 jaar, en zeer fit. Op 15 februari 2015 veranderde zijn leven opeens. In de auto kreeg hij een hersenbloeding waardoor hij het bewustzijn verloor, over de kop sloeg en daardoor ook nog een 2e trauma er bij kreeg. Hij raakte in coma waaruit hij na 6 weken ontwaakte maar nog wel in een laagbewustzijn verkeerde. Hij had ernstig hersenletsel opgelopen waarin een deel van de hersenen nooit meer zouden kunnen herstellen. Joey werd tot verbazing van zijn familie niet toegelaten voor het VIN (Vroege Intensieve Neurorevalidatie) behandelprogramma in Tilburg omdat hij boven de 25 jaar was!!!!! Dit was voor de familie van Joey de aanzet om de stichting Keep On Fighting NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) op te richten! De stichting is enerzijds voor een stabiele toekomst, met veel therapie voor Joey en anderzijds om advies, steun en (eventueel financiële) hulp te kunnen bieden aan andere 25+’ers met NAH

Neem de volgende stappen:

1.       https://www.teaming.net/keeponfightingnah

2.       Kies rechtsboven de taal Engels

3.       Vervolgens zie je een button: Join this Group, klik daarop

4.       Meld je aan  als lid (teamer), je ontvangt nadat je de gevraagde gegevens hebt ingevuld een link in je mail, daarmee is de registratie voltooid, je komt dan weer op de site terecht.

5.       Laatste stap is het invullen van je rekeningnummer, en het accepteren van de voorwaarden.

 

Je hebt nu toestemming gegeven om elke maand 1 euro van jouw rekening te laten incasseren. Het zal rond de 5e van elke maand zijn.

Als je niet meer wilt of kunt doneren dan kan je via je eigen aangemaakte inlog ermee stoppen.