Na 2 gesprekken en een EEG zijn we afgelopen donderdag begonnen met Neuro Feedback voor Joey. Wat is dat? Grof gezegd gaan ze kijken wat de hersenactiviteiten zijn bij bepaalde inspanningen. Alles is op experimentele basis en de bedoeling is om te bekijken of ze zijn hersenactiviteit, in het beschadigde gedeelte, iets kunnen verbeteren. Garanties worden niet gegeven. De behandelingen worden gedaan door middel van bijvoorbeeld, films kijken, testen maken en veel ontspanning. Als hij daar mee bezig is wordt gelijk de activiteit gemeten. Erg spannend allemaal maar hij onderging het prima. Meer weten hierover kijk dan op onderstaande site.

https://www.neurofeedbackinstituutnederland.nl

Verder hebben we helaas nog geen bericht mogen ontvangen van de
St. Maartenskliniek om daar te starten met de benodigde therapie. Wordt vervolgd.

Click edit button to change this code.