Update Joey

Na de laatste update in november is er niet zoveel veranderd.
Joey heeft alleen vanaf november veel last van zijn buik en zijn hoofd. Daardoor kon hij nog minder therapie volgen. Hij sliep veel door de medicatie die hij hiervoor kreeg. Door de Corona regels konden we al weinig, zoals iedereen, maar nu nog minder.

Joey heeft in die tijd meerdere onderzoeken gehad maar uit de testen en de echo’s kwam niets bijzonders. Ondanks de onderzoeken bleef hij klagen en daarvoor hebben we een afspraak gemaakt met een lever-maag en darm arts. We konden uiteindelijk in Apeldoorn terecht en daar werd besloten om hem een injectie te geven. Dat bleek goed te helpen en de klachten zijn daardoor gelukkig veel minder geworden. Omdat de klachten minder werden kon hij de fysiotherapie weer oppakken. Verder werd hij door al deze problemen wat moeilijker in de omgang wat natuurlijk te begrijpen is als je jezelf in de weg zit. Hij ging in die fase dus meer achteruit dan vooruit! Het positieve wat te melden is voor de aankomende tijd is dat de zon hopelijk weer wat meer doorkomt en dat hij weer lekker in het zonnetje kan zitten, want dat vind hij fantastisch. Ook kunnen we dan weer een terrasje pakken op zijn tijd.

In de tussentijd is hij gevraagd door de A-Factor om mee te doen aan een expositie voor jonge mensen die te maken hebben met afasie. Ook 6 andere met NAH uit Nederland hebben daaraan meegewerkt door o.a een interview te geven op film. Verder zijn er van elk persoon allerlei foto”s gemaakt op plaatsen die voor hen belangrijk waren. Deze expositie heet de A-Factor en de slogan is;

 

“Wie ben je zonder taal in deze wereld”

 

Je kan ze ook vinden op www.afactor.nl
We zijn zondag 20 juni bij de opening geweest in Amsterdam. Het was heel erg interessant en is het fantastische om te horen en te zien waar deze mensen, dus ook Joey tegenaan lopen. Maar verder ook hoe ze er over denken, en er mee moeten leren leven? De expositie is te zien van 15 juni tm 29 augustus in de OBA Oosterdok.
Het adres is Oosterdokskade 143 te Amsterdam. ( in de openbare bibliotheek 1e etage)
De entree is gratis, dus als u een keer tijd over heeft, of u verveelt zich ga deze expositie gerust eens bekijken.

Meer weten over de A(FASIE)-FACTOR? Bekijk de Folder in PDF

Logo Afactor

 

 

 

 

 

Wij hopen u hiermee weer wat op de hoogte te hebben gebracht,

Groeten namens de stichting,
Keep On Fighting NAH en de Familie Snijders.